O nama

O nama

O nama

Night  Secret

Grad Sjenica sa tradicijom proizvodnje donjeg veša od preko šest decenija centar je velikog broja kvalitetnih proizvodjača. U takvoj sredini 2009.godine podučeni iskustvom predaka nekoliko ambicioznih ljudi odlučilo je da osnuje firmu pod nazivom Night Secret.Kontinuirano se razvijala,tako da danas predstavlja savremenu tvornicu za izradu donjeg veša.Struktura zaposlenih je veoma dobra,jer se radi o mladoj i visoko stručnoj radnoj snazi sa ambicijama za dalje napredovanje.

Donji veš je potpuno specifična modna grupacija i tu vladaju i neke druge zakonitosti koje možda ne moraju da poštuju proizvodjači druge modne odeće.Veš se mora izradjivati od najboljih materijala jer je u direktnom kontaktu sa kožom.Modeli moraju biti najbolje moguće iskrojeni i sašiveni. Night Secret kolekcije nastaju uz neprekidnu kontrolu baš ovih osobina svih naših artikala-od donjeg veša za oba pola, preko programa majica sve do pižama za muškarce i žene ali i za decu.

Trudimo se da budemo potpuno u dosluhu sa aktuelnim modnim trendovima u svetu i što se tice novih materijala ali i dezena, krojeva, stilova….Biće nam zadovoljstvo ako nova kolekcija Night Secret uspešno ispuni vaša ocekivanja.